Symposium

KOM-symposium 10 oktober 2019 (vanaf 18.00 uur)

Wat wordt de Nederlandse tandartspatiënt onthouden?

Waarom kunnen tandartspatiënten niet kiezen voor uitzonderlijke kwaliteit? Nederlanders kunnen dat bij vrijwel elk ander onderwerp wél! We hebben een ongelooflijke keuzevrijheid in ons land. We kunnen kiezen om een Opel te rijden óf – als we het kunnen veroorloven – een Porsche. We kunnen een hamburger halen óf uit eten gaan bij een Sterrenrestaurant. Maar als het gaat om excellente verzorging van ons eigen en kostbare gebit, is die keuzevrijheid er helemaal niet in ons land. Eigenlijk schandalig maar helaas waar.

KOM (Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg) vindt het onbestaanbaar en onwenselijk dat haar patiënten dat basisrecht wordt onthouden. En verklaart het huidige declaratiesysteem in de Nederlandse tandheelkunde failliet.

Tandartspatiënten KOM hebben recht op keuzevrijheid qua kwalitatieve zorg
Om tóch die uitzonderlijke kwaliteit te kunnen bieden, komen tandartsen dagelijks in een spagaat tussen wat wettelijk nog net mag en de wens om tóch meer topkwaliteit en zeer innovatief werk te leveren. Hetgeen nu (te) vaak tot fraude leidt. KOM roept daarom de politiek op om de tandarts zijn/haar échte verrichtingen te laten declareren en de patiënt weer de zeggenschap over de eigen mondzorg terug te geven.

Wat missen onze tandartspatiënten nu concreet?
De technologische vernieuwing in de tandartsenbranche en de daaraan gekoppelde nieuwe inzichten over een gezond gebit/totale gezondheid, ontwikkelen zich razendsnel. Enkele extreme maar zeer actuele en realistische voorbeelden gaan we bespreken op komend KOM-symposium.

Vecht mee voor kwalitatieve keuzevrijheid in de mond!

Kom daarom naar het komende actie-symposium op 10 oktober 2019 (18.00 uur) en neem vooral enkele patiënten mee.
Mis deze unieke en wereldbefaamde sprekers niet en meld je nu direct aan:

Inschrijvingen op volgorde van aanmeldingen. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol = vol!

Toegangsprijzen:

Komt u alleen als tandarts: €   450,00
Komt u met 3 patiënten: €   800,00
Komt u met 5 patiënten: €   1.000,00

We kijken zeer uit naar je/jullie komst.